ADVERTEREN OP HET INTERNET

Blog

Zorg dat u goed vindbaar bent voor potentiële klanten die opzoek zijn naar bedrijven die vergelijkbaar zijn met die van u.

Als u gebruik maakt van Google Ads, betaalt u daadwerkelijk alleen voor het resultaat zoals het aantal keren klikken op uw website. Via zoekwoorden die mensen gebruiken, worden uw advertenties weergegeven. Atalon haalt het maximale resultaat met een minimaal budget voor uw bedrijf!

 
unnamed

Google Ads

Google Ads (tot 24 Juli 2018 nog Google Adwords) is het online-advertentieprogramma van Google waar bedrijven reclame kunnen maken door middel van zoekcampagnes. Dit is Google's zijn grootste inkomstenbron.

MATxwsEf57VnFTh2ZPRCxOLEgA0Q4fKkyJy3

PPC

Google maakt gebruik van het pay-per-clicksysteem. De adverteerder betaalt alleen voor zijn advertentie als erop de advertentie word geklikt. Als er meerdere adverteerders zijn met hetzelfde zoekwoord, komt de adverteerder die het meest relevant is en die het hoogst bied bovenaan.

 

Doelgerichtheid

De adverteerder bepaalt zelf aan welke zoekwoorden zijn advertentie word gelinkt, hierdoor word de advertentie alleen weergegeven aan mensen die hier interesse in tonen. Er zijn nog 2 soorten methodes waarmee een bedrijf zich nog specifieker kan focussen op de doelgroep. Denk hierbij aan regionale gerichtheid, dit houd in dat als u bijvoorbeeld als "Kapper Veenendaal" adverteert dat mensen in Veenendaal uw advertentie te zien krijgen. Dit kan ook geanalyseerd worden door het IP-adres. Aangepaste doelgerichtheid is de andere variant, hiermee bepaalt de adverteerder in welke straal deze advertentie word vertoond.

 

Verder lezen? Bekijk onze andere blogs!

De tool voor uw online webshop

DE TOOL VOOR UW WEBSHOP Blog WooCommerce is een e-commerce plugin voor WordPress. Het is gemaakt voor kleine ...

Het gebruik van Social Media

HET GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA Blog Social media is een verzamelnaam voor alle online platformen die interactie tussen ...

De psychologie achter kleuren

DE PSYCHOLOGIE ACHTER KLEUREN Blog Logo’s zijn zeer complex. Even snel een logo ontwerpen is dan ook niet ...

Atalon

info@atalon.nl

06-12252966

Veenendaal

Support

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.