DE TOOL VOOR UW WEBSHOP

Blog

WooCommerce is een e-commerce plugin voor WordPress. Het is gemaakt voor kleine tot middelgrote bedrijven die een webshop willen opstarten. WooCommerce is op 27 September 2011 gelanceerd en was een groot succes, doordat het gemakkelijk te installeren en te gebruiken is

Woocommerce logo

WooConf

Binnen 3 jaar is er al 381.187 gebruik gemaakt van WooCommerce, dit is ruim 17% van alle online e-commerce websites. In November 2014 is WooConf, een conferentie gefocust op e-commerce, voor het allereerst georganiseerd. Deze conferentie vond plaats in San Francisco, California en trok al meer dan 300 mensen.

Atalon ontwikkelingen

Ontwikkeling

In September 2015 is WooCommerce al bij 30% van alle e-commerce websites gebruikt en zijn er al miljoenen downloads. Dit liep in de loop van de jaren verderop, in 2018 steeg de e-commerce markt enorm waardoor er maar liefst 39 miljoen downloads waren en WooCommerce het grootste e-commerce platform werd.

 

Extensie

Een veel gebruikte extensie van WooCommerce is WooCommerce Booking, deze extensie bied de mogelijkheid dat klanten een tijdsperiode kunnen reserveren bij uw bedrijf. Dit is een zeer relevante extensie voor bijvoorbeeld een kapper, zodat klanten online ook een afspraak kunnen maken.  

 

Verder lezen? Bekijk onze andere blogs!

Adverteren op het internet

ADVERTEREN OP HET INTERNET Blog Zorg dat u goed vindbaar bent voor potentiële klanten die opzoek zijn naar ...

Het gebruik van Social Media

HET GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA Blog Social media is een verzamelnaam voor alle online platformen die interactie tussen ...

De psychologie achter kleuren

DE PSYCHOLOGIE ACHTER KLEUREN Blog Logo’s zijn zeer complex. Even snel een logo ontwerpen is dan ook niet ...

Atalon

info@atalon.nl

06-12252966

Veenendaal

Support

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter