DIENSTEN

Marketing, design en web development

Waarom voor onze diensten kiezen?

Door het grote aanbod wat wij bieden, kunnen wij uw wensen en behoeftes realiseren. Atalon deinst niet weg voor een uitdagende klus! Door deze uitdaging blijven wij optimaal presteren en kwaliteit leveren.

Atalon is pas tevreden als u dat ook bent, daarom is het voor ons belangrijk dat het juiste contact er is. Graag komen wij langs om uw wensen en behoeftes te bespreken en deze uiteindelijk te realiseren. Tijdens deze ontmoeting behandelen wij het gehele proces, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Hierbij kunt u denken aan het aantonen van eventuele mogelijkheden die u wenst of voorbeelden van voorgaande projecten. Graag houden wij de lijn met u kort, zodat er duidelijk contact is en alles zo soepel mogelijk kan verlopen.

Flying Macbook Atalon

Websites

Tegenwoordig is niks meer zo belangrijk als een goedwerkende website. De onlinemarkt vergroot zich met de dag, het is daarom cruciaal om te blijven ontwikkelen. Met een website gecreëerd door Atalon blijft u altijd meespelen op de markt. 

Een website is het visitekaartje van het bedrijf, hier worden alle gegevens, diensten en/of producten weergegeven. Dit kan leiden tot een hogere conversie.

Heeft u bepaalde wensen of ideeën die gerealiseerd moeten worden? Lees verder hoe Atalon u hierbij van dienst kan zijn.

Webshops

Verkoop uw producten online op verschillende manieren en niveau's.

Atalon maakt gebruik van WooCommerce, dit is voornamelijk bedoeld voor kleine en middelgrote webshops. Het is gemakkelijk te installeren op uw WordPress website. Begin op een toegankelijke manier te verkopen via uw eigen webshop! 

Klanten kunnen snel betalen via iDeal, Paypal, SEPA of Creditcard. Deze betaalmethodes zijn gemakkelijk en voor iedereen toegankelijk. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Atalon bags
Iphone Mockup

E-mailmarketing

Houd uw klantenbestand altijd op hoogte van het laatste nieuws door middel van een nieuwsbrief. Dit kan u doen door maandelijks of wekelijks een nieuwsbrief te sturen via de mail.

Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief ook de juiste werking krijgt? Laat Atalon werken aan een design in de vorm van uw huisstijl, hierdoor valt uw nieuwsbrief nog meer op! 

Heeft u nog verdere vragen? Neem contact met ons op!

Design

Niet opzoek naar een website? Wij designer meer!                                  Een professioneel ontwerp van een logo, visitekaartjes, flyers of bedrijfskleding is ook een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf.

Vrijwel alles wat met design te maken heeft is te realiseren. Deel uw ideeën met Atalon en wij zorgen voor het eindresultaat. Heeft u geen inspiratie? Geen zorgen, wij delen onze creativiteit graag met u om samen tot een mooi design te komen!

Heeft u nog vragen voor ons? Laat het ons weten via de onderstaande knop weten!

Flyers flying
workshop-logosSocial-Media

Social Media

Wij leven in een tijdperk waar social media niet meer uit weg te denken is. Wist u dat dit ook heel gunstig is voor uw onderneming?

In Nederland gebruiken dagelijks 7,1 miljoen mensen social media. Maar hoe maakt u uw bedrijfsprofiel aantrekkelijk voor deze mensen? Wij adviseren u hier graag in!

Het actief zijn op sociale platformen leidt naar meer naamsbekendheid en meer verkeer naar uw website. Dit zorgt voor een hogere conversie. 

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem contact ons op!

Adverteren

Zorg dat u goed vindbaar bent voor potentiële klanten die opzoek zijn naar bedrijven die vergelijkbaar zijn met die van u.

Als u gebruik maakt van Google Ads, betaalt u daadwerkelijk alleen voor het resultaat zoals het aantal keren klikken op uw website. Via zoekwoorden die mensen gebruiken, worden uw advertenties weergegeven. Atalon haalt het maximale resultaat met een minimaal budget voor uw bedrijf!

Vallende atalon sites

Benieuwd wat wij samen met u kunnen doen?

Atalon

info@atalon.nl

06-12252966

Veenendaal

Support

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.